Kiinnostaako sinua lapsen oikeudet? Haluaisitko olla mukana tekemässä oppimateriaaleja Lapsen oikeuksien viikolle? Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta koulussa. Viikon järjestää kansallinen Lapsen oikeuksien viestintäverkosto. Verkostoa koordinoi Lastensuojelun Keskusliitto.  

Etsimme henkilöä, joka kirjoittaa sujuvasti, tuntee lapsen oikeuksia, ymmärtää perusopetuksen opetussuunnitelmien lainalaisuudet ja tietää miten saada lapset ja nuoret innostumaan omien oikeuksiensa opiskelusta.  

Tehtävään valitun henkilön pääasiallisena tehtävänä on Lapsen oikeuksien viikon materiaalien tuottaminen ala- ja yläkouluikäisille. Tänä vuonna lapsen oikeuksien viikon teemana on lapsen oikeus tulevaisuuteen.   

Tehtävään on arvioitu kuluvan noin 80 tunnin työpanos, ja aloitus on sovittavissa joustavasti valittavan henkilön toiveiden mukaan, mutta kuitenkin niin, että materiaali on valmiina toukokuun aikana. Työ toteutetaan etätyönä ja sitä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.   

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä viestinnän asiantuntija Hanna-Mari Järviseen: hanna-mari.jarvinen@lskl.fi tai puh. 044329 0029. 

Lapsen oikeuksien kansallisen viestintäverkoston muodostavat yhdessä valtion ja kirkon toimijat sekä lapsi-ja nuorisojärjestöt ja lapsiasiavaltuutetun toimisto. 

 Lue lisää: www.lapsenoikeudet.fi ja www.lapsenoikeuksienviikko.fi 

Lastensuojelun Keskusliitto on perheystävällinen työnantaja. Lisätietoja perheystävällisistä käytännöistämme saat verkkosivuiltamme sekä Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #maailmanihanantyöpaikka.